Sportolási lehetőségek

sportolas

Az úszáson, fürdőzésen kívül nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas standröplabda és strandfoci pálya, tollas, ping-pong áll a sportot kedvelők rendelkezésére. Ezenkívül a gyönyörű gyepszőnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak szenvedélyüknek.

uszas

A termálfürdőn kívül ideális kerékpározási, kirándulási, sétakocsikázási, lovaglási, horgászási és teniszezési lehetőségek találhatók. A vízi sport kedvelői is válogathatnak különböző vízi és kenutúrákból.

Malom szauna

szauna jó

A pihenés és relaxálás ideális módja a finn szaunánkban eltöltött idő amely egészségünk megóvásában is komoly szerepet játszik. Ezen túl a szaunázás egy szemléletmód, egy rítus, melynek keretében az ember közel kerül a természethez, időt szán a testére és a lelkére egyaránt.

A malom- szaunából való távozás után a dézsából nyakunkba zúduló vízzel hűsíthetjük magunkat vagy hideg vizes zuhanyt vehetünk.

A belépőjegy tartalmazza a szauna használatot is!

Vendéglátás

grill_tarja_

  • pizza kuckó – pizza, lángos, gofri ( szezonban )
  • étterem – nemzetközi és hazai ízek
  • grill sarok ( szezonban )
  • büfé – hamburger, melegszendvics, hot-dog
  • vízi bár – koktélok, fagylalt, amerikai hot-dog ( szezonban )
  • kávézó és cukrászda

Csúszdák (videó)

ÚJ csúszda Lipóton! A Lipóti Termál -és Élményfürdő 2018 június 16.-tól új csúszdával bővült. Ne habozz, próbált ki a Rock ‘n Roll csúszdát!

A fürdőben számtalan szórakoztató eszköz található, sokféle csúszdával. Az alábbiakban megismerkedhet bővebben a Lipóti Fürdő csúszdaparkjával.

Masszázs

masszazs

Egyes masszázsok stresszoldó, nyugtató, közérzetjavító hatásúak, mások relaxáló, az energiákat harmonizáló tulajdonságokkal rendelkeznek, megint mások pedig fokozzák az aktivitást. Típustól függetlenül azonban minden masszázsra igaz, hogy a testre és a lélekre gyakorolt hatásuk egymással szoros kapcsolatban áll, és az ember összes aspektusára, valamennyi működésére ugyanolyan irányban hatnak. A megfelelő masszázsfajta kiválasztása ezért alapvetően határozza meg az elért eredményt.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat:

frissítő masszázs

svéd masszázs

nyirokmasszázs

talpmasszázs

hátmasszázs:

Bejelentkezés: + 36 30 342 88 86